Start en Inschrijving Geuzenwandeltocht
Start en Inschrijving Geuzenwandeltocht (Foto: Don Braad)

Aan de wandel met de geuzen

Zoetermeer - Op zaterdag 28 september vindt de Eerste Geuzenwandeltocht plaats! De wandeltocht van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer en Wandelspeciaalzaak van Herwijnen dwars door het gebied waar de Slag om Leiden heeft plaats gevonden.

Er is een mooie tocht uitgezet van 12 en 25 kilometer en onze focus ligt in de mooie groene gebieden rondom Zoetermeer. Onderweg is er voldoende gelegenheid om even bij te komen onder het genot van wat te eten en drinken.

Afstanden zijn 12 en 25 kilometer. Start tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Het Start/finish bureau bevindt zicht bij Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen, Dorpsstraat 66, 2712 AM Zoetermeer. Het startbureau sluit om 16.30 uur.

De kosten zijn € 4,00. Leden van de wandelbond (KWBN) kunnen op vertoon van hun wandelpas € 1,00 korting krijgen. Inschrijven kan op de dag zelf bij het startbureau.

U kunt voor inschrijven op; https://www.wandel.nl/wandelagenda/evenement/geuzenwandeltocht-1725.htm

Onderweg kan er gebruik gemaakt worden van ondersteunende faciliteiten en is er de gehele dag EHBO aanwezig. Mochten er nog vragen zijn neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-31 65 46 63 of via swz@ziggo.nl Of bekijk het evenement op www.sportiefwandelgroepzoetermeer.nl/geuzenwandeltocht

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden