Pre sale in kledingwinkel Leger des Heils

Zoetermeer - Na de zomervakantie gaat de kledingwinkel van het Leger des Heils aan de Prismalaan 26 weer op dinsdag, woensdag en donderdag open van 11.00 uur tot 14.00 uur. Maar voor het op 3 september zover is, zal er op 27 augustus alvast een Pre-SALE zijn.

Tijdens deze speciale voorverkoopdag is de winkel open van 10.00 uur tot 14.00 uur. Speciaal een uurtje eerder zodat ook de ouders die hun kinderen naar Speelmeer komen brengen gezellig even kunnen shoppen of een bakje koffie of thee drinken.

De voorraad kleding is geheel vernieuwd en zeker de moeite waard. Stuk voor stuk kleding van hoge kwaliteit die een tweede kans verdient. Nieuw in dit seizoen is het 'laatste kans'-rek. Daarop hangt kleding die al een poosje in de winkel heeft gehangen en nog niet verkocht is. Voor slechts €1,- mogen die items alsnog gekocht worden.

Op 27 augustus begint ook de crea-ochtend weer. Van 10.00 uur tot 12.00 uur een heerlijke gelegenheid om samen met anderen je te verdiepen in een creatieve stijl. Servettechnieken, glasschilderen, aquareleren, kaarten maken met borduren en/of 3d-techniek of waskrijt zijn enkele van de dingen die afgelopen seizoen gebruikt zijn.

Vanaf 4 september starten ook Blij dat ik Brei en de ontmoetingslunch weer.

Blij dat ik brei om 10.00 uur en de ontmoetingslunch om 12.00 uur.

We hopen u tijdens één van deze activiteiten te ontmoeten, of tijdens onze kerkdiensten om zondag. Deze beginnen in hetzelfde pand om 10.30 uur.

Lijkt het u leuk om ons als vrijwilliger te komen helpen, dan kunt u bellen of mailen met kapitein Tanja Steging 06-51144864 tanja.steging@legerdesheils.nl

Ook als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met haar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden