Bridgelessen voor beginners

Zoetermeer - Vanaf half september begint Bridgeschool Zoetermeer weer met een reeks van nieuwe bridgecursussen voor beginners. Bridgen is ontzettend populair en daarom starten we ook dit najaar weer met 3 verschillende lesgroepen voor beginners.

Iedereen kan leren bridgen! Bridgen is creatief bezig zijn, je moet er alert voor zijn, je bent met je hoofd bezig (denksport) en vooral is het heel gezellig onder de mensen. Mensen maken er veel nieuwe contacten. Af en toe ontstaan hier ook nieuwe vriendschappen!

Bridgeschool Zoetermeer geeft zowel beginners als gevorderden bridgelessen. Een cursus omvat ongeveer 13 lessen (11 theorie en 2 praktijk) en tijdens een les wordt theorie afgewisseld met oefenen. Een leeftijdsindicatie is er niet. Een mooie investering in een leuke en sociale bezigheid buitenshuis is om te kunnen bridgen, dus of men nu al gepensioneerd is of nog op school zit, het is een investering die niemand meer afneemt.

Op woensdagavond is er de Oefenlijn bridge, waarbij deelnemers de hele avond bridgen en op ieder moment vragen mogen stellen aan aanwezige vrijwilligers. Ideaal voor mensen die net een cursus hebben afgerond en zich nog onzeker voelen om aan tafel te zitten.

Wanneer?

Maandagmiddag 13.15 – 16.15 uur: Bridgecursus beginners

Maandagmiddag 13.15 – 16.15: Bridgecursus beginners plus (opfriscursus)

Maandagavond 19.45 – 22.30 uur: Bridgecursus beginners

Donderdagavond 19.45 – 22.30 uur: Bridgecursus beginners

Dinsdagavond 19.45 – 22.30 uur: Bridgecursus gevorderden


Wat kost het?

De hele cursus kost €95,00 incl. materiaal en oefenavond/ middagen.

Waar?

De cursus wordt gehouden in het zalencentrum 2B-Home in het Vernèdesportpark (Dr. JW Paltelaan 103 in Zoetermeer). Dit centrum droeg vroeger de naam Bridgehome en beschikt alleen al hierom over alle middelen die men verwacht omwille van het spel bridge. 2B-Home is centraal gelegen in Zoetermeer aan de rotonde bij het Vernèdepark (naast Nutricia en zwembad De Driesprong).

De inschrijving kan plaatsvinden door naam en adres te mailen aan cursus@bridgeschoolzoetermeer.nl of te bellen naar Ruth Smits van Bridgeschool Zoetermeer in 2B-Home, 079-316.00.66. Meer informatie is ook te vinden op de website: www.bridgeschoolzoetermeer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden