Fotograaf: Piëzo
Fotograaf: Piëzo

Start computercursussen in PiëzoCentrum Buytenwegh

Zoetermeer - Vanaf dinsdag 3 september starten er weer computercursussen op verschillende niveaus in PiëzoCentrum Buytenwegh. Deze cursussen zijn voor de beginnende gebruiker van de computer, maar ook geschikt voor de gebruiker die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar computervaardigheden. De cursussen bestaan uit acht lessen. U leert bijvoorbeeld werken met de muis, u leert over het gebruik van internet, maar ook kunt u leren omgaan met Office producten als Word, Excel en Powerpoint. De computercursussen worden gegeven door enthousiaste en kundige vrijwilligers. Op de donderdagmiddag wordt de computercursus Excel gegeven.

Dinsdagmiddag 3 september, computercursus voor beginners. Tijd: 14.30 uur tot 16.30 uur Woensdagavond 4 september, computerles half gevorderden. Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur Donderdagmiddag 5 september, computercursus Excel. Tijd: 14.30 uur tot 16.00 uur.

De kosten per cursus bedragen € 40,-. Dit kan contant betaald worden of tegen inlevering van ZoetermeerPas cheque 3, 4, 5 of 6. De materialen zijn bij de kosten inbegrepen.

Heeft u vragen over de computerlessen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Milou van Loenen, 06-11715238 of milou@stichtingpiezo.nl.

Meer berichten