Lezing Erfrechtplanning dinsdag 27 augustus

ZOETERMEER – Op dinsdag 27 augustus om 19:30 uur geeft erfrechtspecialist Kelly Boermans een lezing over het belang van testamenten en levenstestamenten in Het Wapen Van Zoetermeer.

Deze lezing wordt georganiseerd door Erfrechtplanning, waar Boermans onderdeel van uitmaakt. Dit jonge bedrijf heeft zich als doel gesteld zo veel mogelijk mensen op een begrijpelijke manier te begeleiden bij het afsluiten van een (levens)testament.

Naar schatting heeft 80% van de Nederlanders een verouderd testament of zelfs helemaal geen testament. Dat terwijl een slim opgesteld testament veel geld aan erfbelasting kan besparen en de eigen bijdrage in de zorg kan verlagen. Daarnaast zal Boermans toelichten hoe een testament ruzie in de familie en ongewenste situaties bij wilsonbekwaamheid kan voorkomen.

Toegang tot de lezing is gratis, net als een kopje koffie, thee of een glaasje water. Let wel, het aantal plekken is beperkt en dient daarom vooraf gereserveerd te worden via de website van Erfrechtplanning of 085 – 303 76 87.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden