Snikhete Tennis3daagse bij BTC een succes!

Zoetermeer - Van dinsdag 23 juli t/m donderdag 25 juli organiseerde de Benthuizer Tennisclub het jaarlijks terugkerend populaire BTC Kids Tennis3daagse. Dat het nu net de heetste dagen van het jaar zouden worden wisten wij natuurlijk niet. Bij aankomst op dinsdagochtend kregen de 25 sportieve BTCertjes alvast een zonnebril! Waarna de groepen werden ingedeeld en de kids de baan op gingen voor een tenniscircuit.

Er werd natuurlijk nu al rekening gehouden met de hitte. Tussen de oefeningen door kregen de kinderen voldoende vocht binnen, in de vorm van limonade, een ijsje, en ook de vele stukken komkommer vonden gretig aftrek!

Na de lunch brachten de ouders de kinderen naar het Klimeiland Vlietland bij Leiden Dat de kinderen van BTC geen angst kennen werd al snel duidelijk. De hoogste routes tussen de bomen van het Klimeiland waren geen probleem voor de kids. Wat ook goed was om te zien, was dat de oudere kinderen de jongste hielpen met hun route. Siebe Gerritsen van der Hoop was met 7 jaar de jongste maar deed voor niemand onder! Stoere kids die BTCers:)

Woensdagochtend stond in het teken van Padellen, de nieuwste racket rage uit Spanje. Bij La Playa in Rijswijk konden de kinderen kennismaken met deze sport en het uitproberen. Weer terug op de club stond na de lunch het tenniscircuit op het programma. De intensiteit werd wel aangepast vanwege de hitte. Ook was er voor verkoeling gezorgd, op het terras konden de kids lekker onder een waterstraal verkoeling zoeken. De kinderen hadden het dan ook op de baan en ernaast reuze naar hun zin!!!

Op de slotdag kwamen de kinderen weer om 09.00 uur naar het park. Het zou een lange dag worden met veel leuke activiteiten tot 21.00 uur, klokje rond dus! Allereerst op de fiets naar Jump One voor 2 uur springen. Na de lunch een tennistoernooi. Er waren 2 poules. Bij de "oudste" BTCers won Daphne Roozendaal het toernooi, een 2e plaats was er voor Lesley Goedraad en een 3e plaats was er voor Dylan Rothfusz. In de iets jongere poule won Lucy Jonkeren net voor Okke Gerritsen van der Hoop en als 3e eindigde Emma Gieben. Tijdens de prijsuitreiking kregen de winnaars een mooie trofee en was er voor iedereen een medaille!

Na het tennistoernooi was er een Bingo met leuke prijzen. Roxy Reumer, Sara Bieshaar en Liam de Cler riepen de nummertjes af en vermaakten de kinderen tijdens de Bingo. Ondertussen was de BBQ aangestoken en kon er na de Bingo gegeten worden. Tijdens het eten en de After Party werden er door DJ Dylan leuke nummers gedraaid. Dat de BTC kids nog energie over hadden bleek wel dat tussen 20.00 en 21.00 uur iedereen weer op de baan stond te tennissen!!!

Maar ja aan alles komt een eind....

De kinderen kunnen in ieder geval weer terugkijken op een snikhete maar leuke BTC Kids Tennis3daagse 2019!

En "last but not least" Adriaan Verheul van Plus Verheul mede door zijn sponsoring zijn de BTC kids deze dagen goed doorgekomen. Enorm bedankt hiervoor!!!

        

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden