Voor-inschrijving Klaverbladloop

Zoetermeer -  Op zondag 10 november organiseert Ilion voor de 43e keer de Klaverbladloop. De inschrijving is nu al geopend. Schrijf nu al in om verzekerd te zijn van een startbewijs: het aantal deelnemers is maximaal 1500 en vol is vol.

De Klaverbladloop is dé najaarsklassieker voor Zoetermeer en omstreken. Ervaar de sfeer van deze loop over 5, 10 of 15 km. De kosten bedragen, afhankelijk van de afstand € 7, € 8 of € 9. Het inschrijfgeld is inclusief een frisdrankje, water of kopje koffie. Als je inschrijft op de dag zelf rekenen we € 2 extra.

Jeugdlopen

Voor de jeugd onder de 12 jaar is er een aparte jeugd- en scholierenloop van 1.000 m met de finish op de atletiekbaan. De kosten van deze jeugdloop is slechts € 1,-- . Daarnaast is er voor de jeugd onder de 16 jaar een extra categorie op de 5 km: voor de snelste 3 meisjes en jongens zijn er bioscoopbonnen te verdienen.

Pacers

Per afstand is er een tijdwaarneming en wordt een klassement opgesteld. Ervaren Ilion lopers helpen de deelnemers een goede tijd te realiseren: ze zijn herkenbaar aan een ballon met daarop de eindtijd die zij gaan realiseren.

Na afloop is er een medaille voor de deelnemers en water aan de finish. Onze hoofdsponsor Klaverblad zorgt voor gratis verse stroopwafels. In afwachting van de uitslag kunt u genieten van alles wat onze kantine te bieden heeft, waaronder traditionele erwtensoep met roggebrood met spek.

Inschrijven

Inschrijven kan via de site van Ilion, www.ilion.nl of ga direct naar het inschrijfformulier op https://inschrijven.nl/form/2019111010218-nl

ARV Ilion is een brede atletiekvereniging met een topsport infrastructuur. Zij beschikt over een 400 m atletiekbaan en een volwaardige indooraccommodatie, die geschikt is voor alle technische- en sprintnummers. Ilion heeft circa 900 leden, en biedt atletiek gerelateerde sportactiviteiten aan voor elke leeftijd vanaf 5 jaar en op elk niveau. Naast gediplomeerde trainers heeft Ilion de beschikking over (sport)masseurs, fysiotherapeuten en diëtisten en worden er revalidatietrainingen aangeboden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden