Wijkwandelingen

Zoetermeer - Gilde Stadsgidsen Zoetermeer en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer organiseren op woensdagochtend 14 augustus a.s. de Stadshart wijkwandeling. De gids neemt u mee langs een aantal rijks- en gemeentegebouwen, zoals: Interpol, AIVD, brandweer en politiebureau, maar ook loopt u de "kunstroute" door het Stadshart. Verzamelen bij Museum de Voorde, Zuidwaarts 2. We vertrekken om 10:00 uur.
Op zaterdagmiddag 17 augustus a.s. lopen we de wijkwandeling Rokkeveen. Langs de parels op het voormalige Floriadeterrein, zoals enkele historische boerderijen en door het groen van de wijk Rokkeveen, waar het grote evenement in 1992 plaatsvond. Verzamelen bij de Watertoren aan de 3e Stationsstraat. We vertrekken om 14.00 uur.

Voor beide wandelingen kunt u zich een half uur vóór vertrek ter plaatse aanmelden bij de gids. De wandeling duurt circa twee uur. De kosten, te betalen aan de gids, zijn € 5,00 per persoon, inclusief een kopje koffie/thee onderweg. Wie wil deelnemen aan de wandeling kan zich aanmelden, niet verplicht, via https://gildezoetermeer.nl/, vervolgens "agenda" en "wandeling". De wandelingen zijn geschikt voor personen met een scootmobiel. De volgende activiteit van de Stadsgidsen is de fietstocht door de Zoetermeerse parken op woensdagochtend 21 augustus a.s. om 10:00 uur.

Meer berichten