De 2B-Married Bruidsbeurs komt er weer aan!

Zoetermeer - Er valt zoveel te regelen en voor te bereiden voor bruidsparen in spé dat zij best wat hulp kunnen gebruiken. Het droomhuwelijk wat zij voor ogen hebben, moet natuurlijk ook echt een droomhuwelijk worden. En trouwen doe je normaalgesproken maar één keer, dus ervaring met het organiseren hiervan is waarschijnlijk niet iets wat men persé in huis heeft. Daarom organiseert 2B-Home Event Centre traditiegetrouw de 2B-Married Bruidsbeurs en wel op zondag 22 september 2019! Aanstaande bruidsparen kunnen hier volop inspiratie opdoen en dat is natuurlijk altijd een leuke bezigheid.

Als expert op het gebied van bruiloften, wil 2B-Home Event Centre, graag mensen helpen om de juiste keuzes te maken conform hun persoonlijke wensen en dat is de reden dat er op zondag 22 september 2019 de 2B-Married Bruidsbeurs wordt georganiseerd.

Deze unieke beurs staat geheel in het teken van trouwen, trouwen en nog eens trouwen! Om 11.00 uur en om 14.00 uur wordt er een echte bruiloft nagebootst. Op deze manier krijgt men een goed beeld van hoe de mooiste dag er uit kan zien. Om 13.00 uur ’s middags gaat er een geweldige bruidsshow van start , waarbij bruidswinkel Lovely Weddings hun mooiste jurken showen . Ook kunnen geïnteresseerden hierbij informatie krijgen over de mogelijkheden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tal van standhouders die willen helpen om de juiste invulling te geven aan deze meer dan bijzondere dag!

Deze editie staat er weer een mooie mix van fotografen, sieraden, trouwvervoer, muziek, mode en visagie. Daarnaast laat het unieke dagprogramma de bezoekers meevoeren door de trouwlocatie en zijn alle onderdelen die tijdens deze droomdag aan bod komen een echte meerwaarde! Toegang is gratis, er is dus absoluut geen reden om niet te komen!

De 2B-Married Bruidsbeurs is op zondag 22 september 2019 van 11.00 uur tot 16.00 uur. Het programma is goed gevuld en bezoekers kunnen de locatie kosteloos verkennen. Informatie over deze bruidsbeurs staat ook op de website van 2B-Home:
www.2b-home.nl.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden