Word vrijwilliger

Zoetermeer - We worden ouder en blijven ook langer thuis wonen. Dat laatste wordt mogelijk gemaakt door professionele zorg aan huis, maar in toenemende mate ook door de inzet van vrijwilligers. Bijna 50% van de ouderen voelt zich af en toe eenzaam. Dat kunnen we niet zomaar oplossen, maar we kunnen het wel wat draaglijker maken, mits we met genoeg zijn.....

Wil jij ook vrijwilligerswerk doen? Bij UVV Zoetermeer kun je heel veel verschillende ervaringen opdoen. Onze vacatures vergen altijd een structurele inzet. Je moet dus wel (bijna) elke week een keer opdraven. Maar veel tijd hoeft dat je niet te kosten en het hoeft ook niet altijd per sé op dezelfde dag.

Meestal heb je niet heel veel méér nodig dan maatschappelijke betrokkenheid, inlevingsvermogen
1-2 uur vrije tijd per week en flink wat geduld. We hebben diverse vacatures, waar voor iedereen wel wat leuks in te vinden is. Kijk op https://uvv-zoetermeer.nl/vacatures/ wat je leuk vindt en neem contact met ons op. Doe dat ook als je zelf geen keus kunt maken. We helpen je daar graag bij. Ook voor ons is belangrijk dat je iets gaat doen waar je voldoening in kunt vinden. Ook in het geval UVV Zoetermeer niets voor je is, kunnen we je helpen iets te vinden bij één van de vele andere organisaties in de stad.

Meer berichten