EK-team in actie
EK-team in actie (Foto: Xenia Surie)

Deelname The Dutch Dragons aan EK Sevilla

Zoetermeer - The Dutch Dragons in Zoetermeer, regerend Nederlands Kampioen gaat dit jaar met een team deelnemen aan het Europees Kampioenschap voor Clubteams deelnemen in Sevilla. Het team bestaande uit 10 peddelaars, een stuurman en een drumster is al maanden in voorbereiding voor het EK. 5 keer per week trainen, behoorde tot het trainingsschema en 25 juli liggen ze dan eindelijk aan de start tijdens het EK om de Nederlandse en Zoetermeerse eer te verdedigen. 21 teams, uit o.a. Polen, Spanje, Zweden, Duitsland, Armenië en Italië, gaan proberen het de Dutchies zo moeilijk mogelijk te maken.

Na de 1e plaats in Duisburg een aantal weken geleden gaan de peddelaars vol goede moed naar Sevilla. Via de sociale media van The Dutch Dragons zijn de activiteiten van dit team te volgen.

Lijkt het drakenboot varen jou ook iets, vanaf 17 juli begint er een Start to Paddle bij The Dutch Dragons in Zoetermeer. Informatie hierover vind je via de website www.kennismakingscursus.nl. Wie weet ben jij dan het nieuwste talent dat namens de Dutch deel kan gaan nemen aan een volgend EK of WK.

Meer berichten