Samen feest vieren bij De Springplank

Zoetermeer - Woonwarenhuis De Springplank viert haar eerste vijfjarige lustrum op 13 juli 2019 in en rond de tweedehands winkel samen met de deelnemers, begeleiding, vrijwilligers, klanten en belangstellenden!

Woonwarenhuis De Springplank is de werkplek waar mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking dagbesteding kunnen volgen. De winkel is voor de mensen een echte werkplek waar zij taken en verantwoordelijkheden krijgen die niet vrijblijvend zijn. Dit in tegenstelling tot andere dagbesteding die wordt aangeboden in de markt van de zorg. Een ander belangrijk onderscheid van De Springplank is dat de mensen taken krijgen die ze leuk vinden. Als een deelnemer (client) graag achter de kassa wilt dan krijgt hij of zij die mogelijkheid. De deelnemer (cliënt) moet zijn werk leuk vinden! Het werken bij de Springplank is vrijwillig maar niet vrijblijvend. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over wat er verwacht wordt. Naar volle tevredenheid van een ieder want er is nog nooit iemand uit zichzelf vertrokken bij De Springplank. En daar zijn wij stiekem toch wel een trots op! Aldus Ad Ockers oprichter en directeur van De Springplank.

Festiviteiten

Op zaterdag 13 juli 2019 het de hele dag feest in ons woonwarenhuis aan de Edelgasstraat in Zoetermeer. Vanaf 10 uur zal er een buitenprogramma plaatsvinden. Een gezellige braderie met artikelen uit de winkel en modeshow geshowd door deelnemers van de Springplank en een snuffelmarkt en kofferbakverkoop. Ook aan de kinderen is gedacht. Een gezellige kinderboerderij en de mogelijkheid om zich te laten schminken en te springen op het springkussen. Dus voor ieder wat wils, en natuurlijk is ook aan de inwendige mens gedacht! In de snackcorner is frisdrank en ijs verkrijgbaar en heerlijk belegde broodjes.

Informatie

Woonwarenhuis de Springplank krijgt spullen die een tweede leven verdienen. Deze spullen worden schoongemaakt, nagekeken en verkocht in de winkel. Alle werkzaamheden worden verricht door de cliënten (deelnemers) en vrijwilligers. En de deelnemers worden professioneel begeleid door medewerkers van Teamwerk Zorg.

Wil jij wat weten over dagbesteding bij De Springplank, vrijwilliger worden om deelnemers (cliënten) in- en bij hun werk te begeleiden of wil je weten welke spullen je kan inleveren voor een tweede leven? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de winkel waar je alle informatie kunt krijgen.

Woonwarenhuis De Springplank

Edelgasstraat 248

2718 TC Zoetermeer

Meer berichten