RAYER CUP bij Dekker Rokkeveen

Zoetermeer - Het is weer zover! Op zaterdag en zondag 13 en 14 juli is het tijd voor de 4e editie van de Rayer Cup. Dan gaan 120 tennissers van de 4 Zoetermeerse tennisverenigingen (ALTV, TV Buytenwegh, TV Seghwaert en Dekker/Rokkeveen) onderling uitmaken wie zich een jaar lang de beste tennisvereniging van Zoetermeer mag noemen.

Met hoofdsponsor Rayer Healthcare (https://www.rayerhealthcare.nl) voorop wordt er een evenement neergezet waar prestatie en gezelligheid elkaar ontmoeten.

TV Dekker is dit jaar gastheer. Naast winnen is het ook de ambitie van de Rokkeveense tennisvereniging om er weer een groot, sportief, gezellig weekend van te maken. Dus het hele weekend veel wedstrijden met veel supporters en een lekkere BBQ en spetterende feestavond met DJ op de zaterdagavond.

Er worden in de categorieën 1-3, 4, 5, 6, 6 35+, 7, 7 35+, 8 en 8 40+ zowel een heren- als een dames enkel en een gemengd dubbel gespeeld. Het is dus voor elk niveau en voor elke leeftijdsgroep mogelijk om punten voor de eigen vereniging te scoren.

De afgelopen 3 jaar heeft Dekker de begeerde Rayer Cup in de wacht gesleept. Voor de andere verenigingen een extra stimulans om dit jaar hun beste spelers in te zetten en hun clubkleuren te verdedigen. Dus dat belooft wat!  Alle tennisliefhebbers van Zoetermeer zijn het aankomend weekend van 13/14 juli welkom op het tennispark van TV Dekker in Rokkeveen om de spelers aan te moedigen.

Meer berichten