Zovoc trekt drie nieuwe toptrainers aan

Zoetermeer - Dat het goed gaat met volleybal vereniging Zovoc uit Zoetermeer is inmiddels wel algemeen bekend. Hun jeugdafdeling blijft maar groeien en ook het aandeel jongens ontwikkeld zich tegen de nationale trend in heel goed. Zovoc wil echter niet alleen groeien in aantallen leden (kwantiteit) maar ook in kwaliteit zodat hun jeugdleden zich optimaal kunnen blijven ontwikkelen.

Marcel Verbeek, voorzitter van Zovoc, zegt hierover; "Wij zijn ontzettend blij en trots om te kunnen melden dat we er in geslaagd zijn om vanaf aankomend seizoen maar liefst 3 top trainers aan ons te binden. Zij gaan hun ervaring, kennis en kunde voor Zovoc inzetten om het aanwezige potentieel bij de vele jeugdleden van Zovoc én de eigen trainers verder te ontwikkelen Hiermee geven wij verder invulling aan het zes jaar geleden succesvol, door het bestuur, ingezette jeugdbeleid wat geleid heeft tot groei in omvang en prestaties". Zie ook https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2019/04/17/investeren-in-jeugd-loont

Elroy Bezemer

Voor het verder ontwikkelen van de dames en meisjes lijn en de huidige trainers komt Elroy Bezemer één dag in de week training geven bij Zovoc. Ex-ere divisie speler en trainer Elroy heeft een lange en succesvolle staat van dienst waar het gaat om het ontwikkelen van jeugd. Negen jaar lang heeft hij aan het hoofd gestaan van de Prima Donna Kaas volleybalschool en heeft en passant hun 1e dames team naar de topdivisie geholpen. Afgelopen seizoen heeft hij als assistent trainer/coach USC Münster uit de Duitse Bundesliga bijgestaan. Aankomend seizoen is hij actief bij Zovoc en Sliedrecht Sport als trainer.

Uberto Bel

Ook Uberto Bel komt naar Zovoc. Uberto heeft eveneens een lange en succesvolle staat van dienst waar het gaat om het ontwikkelen van jeugd, met name jongens teams. Dit heeft hij gedaan als assistent coach bij jeugd oranje jongens en de laatste jaren bij o.a. Taurus en VV Utrecht. Uberto zal zich aankomend seizoen richten op het verder ontwikkelen van Zovoc's talentvolle jongens C en 1e jaars B spelers.

Victor Anfiloff

"Zovoc vader" Victor Anfiloff en kersverse bondscoach van de top herenteams van Beach Team Nederland heeft besloten zich te committeren aan een goede overgang van onze jongens richting de senioren teams en dan in het bijzonder heren 1 en 2. Zijn focus zal liggen op het klaarstomen van de jongens voor het volwassengeweld en hen helpen hun maximale potentieel te ontwikkelen. Victor gaat heren 2 trainen/coachen en neemt daar gemotiveerde en getalenteerde jongens in mee. Daarnaast zal Victor samen met Judith Stolk Meisjes C1 en C2 gaan trainen. Victor heeft een succesvol verleden als volleyballer, beachvolleyballer, trainer van volleyballers en beachvolleyballers en als technisch directeur van Beach Volleybal Nederland én Australië. Vers van de pers nieuws is dat Victor weer terugkeert bij de Nevobo als bondscoach van de heren bij Beach Team Nederland!

Meer weten over Zovoc? Kijk dan op www.zovoc.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden