Sterren schitterden op de rode loper tijdens première Toy Story 4

Zoetermeer - Sterren schitterden op de rode loper tijdens première Toy Story 4 Nederlandse sterren als Pip Pellens,Howard Komproe en Eddy Zoëy schitterden afgelopen zaterdagochtend op de rode loper die in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht was uitgelegd. Daar werd de officiële première van Toy Story 4 gevierd in het bijzijn van de stemmencast, pers en gelukkige prijswinnaars. Vanaf 26 juni is de film in de bioscoop te zien en op 29 en 30 juni beleef je de film extra spetterend tijdens het speciale Kinepolis Kids Weekend.


To infinity and beyond! De favoriete speelgoedvriendjes Woody en Buzz Lightyear zijn terug in de nieuwe Disney en Pixar film Toy Story 4. Kinepolis pakte op 22 juni groots uit om dit te vieren tijdens de officiële première van de film in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Reacties als "pure nostalgie" en "ook voor ouders superleuk" bevestigen de 8,5 op IMDB en 95% fresh-score op Rotten Tomatoes voor deze film

Speciaal Kids Weekend
Op 29 en 30 juni organiseren de Kinepolis-bioscopen een speciaal Kids Weekend rondom de release van alweer de vierde film van deze wereldberoemde serie animatiefilms. Tickets scoor je online of bij de kassa of ATM's in de bioscoop.

Over Toy Story 4
Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Nadat Woody en Bo erachter komen dat zij dag en nacht van elkaar verschillen, ontdekken ze al snel dat er dringendere zaken zijn om zich druk over te maken.

Praktische info

Wat: Kids Weekend Toy Story 4 (NL versie) Wanneer: zaterdag 29 en zondag 30 juni Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur Speelduur: nnb Ticketprijs: verschilt per locatie Te beleven in: Kinepolis Zoetermeer.

Meer berichten