Foto:

Open Bentlanden tennis toernooi

Benthuizen - Conform de traditie, organiseert Benthuizer TennisClub ook dit jaar weer de Vermeulen Open Bentlanden, de 37ste editie, in week 33 georganiseerd, van zaterdag 10 augustus tot en met zondag 18 augustus in de weekenden en avonden.

Voor de senioren (50+) is er van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus, een toernooi dat overdag wordt gespeeld.

De ideale gelegenheid voor zowel de competitieve als recreatieve speler om eens tegen andere spelers uit andere regio's te spelen. Het Vermeulen Open Bentlanden is in de regio onder de tennisliefhebbers altijd erg populair vanwege zowel het sportieve als gezellige karakter en is onderdeel van TennisDirect Circuit & Masters 2019 Provincie Zuid-Holland.

Precies zoals jullie van ons gewend zijn, worden tennis, sportiviteit en gezelligheid gecombineerd en zijn er natuurlijk hapjes/drankjes en live muziek op de laatste vrijdagmiddag/avond 16 augustus en zaterdagavond 17 augustus.

De Vermeulen Groep en Sport 2000 Bakker Zoetermeer sponsoren het toernooi van 2019.

Wilt u meedoen aan dit toernooi, dan kunt u zich vanaf nu inschrijven tot 31 juli. Ga snel naar de website van BTC (www. btcbenthuizen.nl) onder de knop Vermeulen Open Bentlanden 2018 en schrijf je in.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden