Foto: foto door Patricia Steur

Gruppo Sportivo sluit tour af in de Boerderij

Op zaterdag 20 juli komt het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo, de band van creatieve kracht Hans Vandenburg, terug naar Cultuurpodium Boerderij.

Gruppo Sportivo startte vorig jaar hun "GREAT" tour in de Boerderij en sluit deze hier nu ook af! "GREAT" is na "Topless 16" (2004) het officiële 12e album van Gruppo en wordt door OOR Magazine omschreven als het beste album sinds "Back to 78": 'Er zit vaart en variatie in en klinkt als een klok'. Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter op “GREAT” hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte popliedjes ontbreken zeker niet. De band speelt met enorm enthousiasme het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten als Beep Beep Love, Hey Girl en Disco Really Made It.
Het concert van Gruppo Sportivo vindt plaats op zaterdag 20 juli in Cultuurpodium Boerderij, kaarten kosten 25,25 en zijn verkrijgbaar via www.cultuurpodiumboerderij.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden