Foto:

De vrijdagmiddag borrel

Zoetermeer - Vrijdag 24 mei is de tweede editie van De Vrijdagmiddagborrel, een ware beleving in een super gezellige ambiance.

Wat doe je als je iets mist in Zoetermeer, wel dan ga je het zelf organiseren, die gedachte had Erwin Westerman, voormalig eigenaar van Bloembinderij de Nobel.

Er is niets leukers als een goed opgezette vrijdagmiddagborrel, een mooie afsluiting van de week en daar ontbrak het in mijn beleving aan in Zoetermeer. Ik ga vaak naar Rotterdam of Den Haag voor de echte vrijdagmiddagborrel en miste dit echt in Zoetermeer.

Samen met Wim Blansjaar zijn we op zoek gegaan naar de perfecte locatie in Zoetermeer, en deze hebben we gevonden in de Dorpsstraat bij restaurant "Achteraf", die hebben een geweldig terras gelegen aan het Wilhelminapark omringd door groen en met uitzicht op het park. Vanwege mijn achtergrond als bloemist/ decorateur waarbij ik veel evenementen heb aangekleed wist ik precies hoe het totale plaatje eruit moest zien, samen met Wim die veel kennis heeft van de horeca hebben we een business plan gemaakt en dit voorgelegd aan de eigenaar van restaurant Achteraf, die gelijk enthousiast was over het concept.

Laagdrempelig maar met de hoogste service en kwaliteit en uitstraling alles moet kloppen.

De basis van de muziek is Deephouse, muziek waarbij je ook nog goed kunt praten met elkaar, en je toch in een happy flow brengt, ter ondersteuning loopt er een saxofonist rond die voor extra dimensie zorgt, er zijn twee Dj's die draaien, ElinValery & Erik Blansjaar, Elin draait veel op grote feesten en in het buitenland en Erik is bekend van zijn tijd als DJ bij discotheek Amphion in Zoetermeer. In de tuin staat diverse bars waaronder ook een Champagnebar en zoals het bij een echte borrel moet, heeft restaurant Achteraf trendy fingerfood voor de lekkere trek, in het restaurant zelf is een speciaal borrel menu voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij slecht weer verplaatst het event zich naar binnen toe en zalm de tuin deels overkap worden.

Voor groepen zijn er ook twee area's die gereserveerd kunnen worden, voor€ 35,- p.p. kun je eten en drinken naar hartenlust ( drank Nederlands gedistilleerd) en je krijgt dan een ware VIP behandeling, onze partyfotograaf maakt de gehele avond foto's welke via facebook en Instagram te zien zijn, voor een impressie van de eerste editie kun je kijken op onze facebookpagine "De vrijdagmiddagborrel"

Om de borrel prettig te starten hebben we tussen 17:00 & 18:00 uur happy hour en de eindtijd is 22:00 uur, het is gratis toegankelijk en als leeftijd is het beleid 21+

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden