Foto:

Matthijs Biewenga bevestigd als dominee van GKv Zoetermeer

ZOETERMEER – Op zondag 19 mei jl. is dominee Matthijs Biewenga bevestigd als predikant van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt (GKv) in Zoetermeer. Dit gebeurde 's ochtends tijdens een feestelijke dienst in Het Kompas aan het Piet Heinplein.

's Middags hield dominee Biewenga zijn intredepreek in een gezamenlijke dienst met Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde. Hij moedigde aan om enthousiast beschikbaar te zijn voor God en zoals de oude profeet Jesaja te zeggen: "Hier ben ik Heer, stuur mij!" (Jesaja 6 vers 8).

Matthijs Biewenga (33) ziet ernaar uit om met zijn vrouw en vier kinderen dienstbaar en zichtbaar te zijn in Zoetermeer. Hij vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Gertjan Oosterhuis eind 2017.

Welkom!

Belangstellenden zijn van harte welkom te komen luisteren naar Matthijs Biewenga tijdens de kerkdiensten van de GKv Zoetermeer. Deze diensten vinden elke zondag plaats om 9.30 uur in Het Kompas. Ook 's middags vinden er samenkomsten plaats, om 16.30 uur in gezamenlijke diensten met De Lichtzijde. Deze middagdiensten worden wisselend gehouden in Het Kompas aan het Piet Heinplein en in De Lichtzijde aan de Broekwegzijde. Actuele data, tijden en locaties zijn te vinden op www.gkvzoetermeer.nl/kerkdiensten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden