Foto:

Spectaculaire 2e Zoetermeerse Open Padelkampioenschap 2019

Zoetermeer - Van 21 t/m 23 juni organiseert TV Buytenwegh het 2e Zoetermeerse Open Padelkampioenschap. Dit was vorig jaar een enorm succes.

Veel spannende partijen met spectaculaire rally's, in een heerlijk zonnetje. Er waren veel lovende reacties van de spelers en speelsters zelf, die het erg naar hun zin hadden en beloofden volgend jaar weer terug te komen. En…dat lijkt ook te gebeuren.

Veel grote namen uit de padelwereld zoals Ivo van Dijk, Scott Goossens, Roy Verdegem en Iris Sterkenburg hebben zich weer aangemeld. Padel is de snelst groeiende sport van Nederland, een mix van squash en tennis, gespeeld op een kunstgrasveld van 20x10m, omgeven door een deels glazen wand en hekwerk. Omdat de bal hierdoor lang in het spel blijft ontstaan lange en vaak spectaculaire rally's, waarbij zelfs van buiten de kooi kan worden doorgespeeld. 

De wedstrijden beginnen vrijdagavond om 19.00 uur, op zaterdag wordt gespeeld van 10.00 uur tot 21.00 uur en zondagochtend de halve finales en vanaf 14.00 uur de grote finales. Er wordt gespeeld in de categorieën Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mixed Dubbel. Toegang is gratis. TV Buytenwegh ligt aan de Buytenparklaan 5 in Zoetermeer, vlak voor SnowWorld.

Meer berichten