Foto: iphonemallee

Lente Event bij Praxis

Zoetermeer - Zaterdag 25 mei organiseert Praxis Bouwmarkt én Tuincentrum Zoetermeer voor de eerste keer een Lente Event.

Tijdens dit event zijn onder andere diverse kwekers aanwezig om alle vragen te beantwoorden en advies te geven. Wil je alles weten over bijvoorbeeld fruitstruiken en/of bomen, klimplanten, orchideeën, luchtzuiverende planten, kuipplanten dan moet je deze dag echt even naar Praxis.

Naast kwekers zijn ook andere leveranciers aanwezig waaronder Flexa – voor kleuradvies, Cetabever – voor uitleg over beitsen, Bosch – elektrisch en accu gereedschap, Kärcher – demonstratie hogedrukreinigers, Worx – elektrisch en accugereedschap , Eglo – binnen-en buitenverlichting en I-clips - terrasconcepten.

Handen uit de mouwen

Wat inmiddels al bij velen bekend is is dat Praxis regelmatig workshops organiseert. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren Maker.

Dus kun je tijdens het Lente Event ook volop zelf aan de slag. Kruidenpotjes decoreren, een plantenzuil Maken, een sfeerlicht Maken en de jonge Makers gaan aan de slag met een graspoppetje.

Inschrijven is niet nodig; je kunt direct meedoen.

Wist je dat…

Praxis Zoetermeer vind je al jaren lang aan de Olof Palmelaan maar dat er achter de bouwmarkt een heel uitgebreid tuincentrum is, weet niet iedereen. Vanuit de Megastore loop je er zo naar binnen en waan je je in een compleet groene wereld met mooie planten, trendy tuinmeubilair én een handige dierenafdeling!

Praxis Zoetermeer vormt een unieke combinatie met een compleet aanbod doe-het-zelf producten voor huis én tuin, voor binnen én buiten.

Ideaal dus om onder één dak alle artikelen te vinden en in één keer klaar te zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden