San Holo. Foto: Thornwald van den Akker
San Holo. Foto: Thornwald van den Akker

San Holo genomineerd voor Buma Award

Zoetermeer - Op dinsdag 21 mei wordt tijdens Buma Music in Motion in de Tolhuistuin in Amsterdam de winnaars van de Buma Awards Music in Media Categories bekendgemaakt! Producent San Holo (Sander van Dijck) uit Zoetermeer is genomineerd voor de Buma Award Best Sync (in Television, Trailers, Film, Online) voor zijn inzending The Future (gesynct in Netflix-film Ibiza)!

Buma Music in Motion richt zich op het gebruik van muziek in film, televisie, series en reclame. Gedurende het event worden er Buma Awards uitgereikt in de categorieën beste originele compositie voor documentaire, korte film, telefilm en animatie, beste originele compositie in televisieseries en in film, beste gebruik van bestaande muziek (sync) in televisie, trailers, film en online, beste radio en televisievormgeving en worden er in samenwerking met Adformatie Reclamemuziek Awards uitgereikt.

Er zijn 24 genomineerden verdeeld in zeven categorieën bekend. Naast deze prestigieuze muziek-vakprijzen reikt de jury ook een Buma Music in Motion New Talent Award uit om nieuw talent in de schijnwerpers te zetten. Om de succesvolste mensen die de muziek voor media componeren te onderscheiden, worden er Buma Awards uitgereikt in de categorieën beste originele compositie voor documentaire, korte film, telefilm en animatie, beste originele compositie in televisieseries en in film, beste gebruik van bestaande muziek (sync) in televisie, trailers, film en online, beste radio en televisievormgeving en worden er in samenwerking met Adformatie Reclamemuziek Awards uitgereikt. De genomineerde muziekcomponisten en producenten zijn door een deskundige 27-koppige jury geselecteerd, bestaande uit onder andere componist Bob Zimmerman, Gouden Kalf winnaar Alex Simu, Jeroen Rietbergen, Kaja Wolffers, Jon Karthaus, Menno de Boer, Martijn Schimmer en de BMIM New Talent winnaar van vorig jaar Hans Nieuwenhuijsen.

San Holo heeft als concurrenten in zijn categorie componist Jochem Weierink en het componistenduo Marco Bakkenhoven en Marcoen Verrest. Meer informatie is te vinden op www.buma-music-in-motion.nl.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden