Meeswingen met Elton John in musicalfilm Rocketman - voorverkoop nu gestart!

Zoetermeer - Meeswingen met Elton John in musicalfilm Rocketman - voorverkoop nu gestart! De voorverkoop van de nieuwe bioscoopfilm Rocketman is gestart! Rocketman gaat over de jonge jaren van de Britse popzanger, componist en pianist Elton John. De release is op 30 mei, maar bij Kinepolis kun je deze film al zien op 24, 25 en 26 mei tijdens speciale voorpremières. Tickets zijn vanaf nu te koop!

De musical fantasy Rocketman focust op het begin van de muziekcarrière van Elton John. De film laat zien hoe de small-town boy uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Taron Egerton, bekend van o.a. Kingsman en Robin Hood, vertolkt de rol van Elton John en zingt ook de vele bekende nummers van het Britse popidool. Bij Kinepolis kijk je de film vanuit je heerlijk ruime stoel, op indrukwekkend groot scherm en in het beste beeld en geluid. Dus mis deze film niet! Koop nu je tickets voor een van de reguliere voorstellingen vanaf 30 mei of voor een van de speciale voorpremières op 24, 25 of 26 mei.

Winactie op Radio 2
Luisteraars van Radio 2 maken kans om Rocketman nog eerder te zien. Rob Stenders geeft namelijk een aantal tickets weg voor een speciale voorvertoning op 23 mei. Meedoen? Tune tussen 14:00 en 16:00 uur in bij Stenders Platenbonanza op Radio 2!

Praktische info:

Wat: Rocketman Wanneer: voorpremières op 24, 25 en 26 mei, release op donderdag 30 mei Start Film: verschilt per theater Speelduur: 121 minuten Ticketprijs: verschilt per theater Te beleven in: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Cinerama, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Zoetermeer, Schagen Meer info

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden