Zoetermeers gezin beleeft Super Droomdag


Foto:

Zoetermeers gezin beleeft Super Droomdag

Zoetermeer - Op zaterdag 11 mei 2019 was het een spannende dag voor een gezin uit Zoetermeer. Op uitnodiging van Stichting Droomdag gingen zij hun Super Droomdag beleven. Aanleiding van deze dagen is de ziekte van één van de ouders in het gezin.

In alle vroegte werden zij door Bettina en Melanie, vrijwilligers van Stichting Droomdag, welkom geheten. Zij hadden al eerder contact gehad met het gezin om door een intakegesprek alle nog niet vervulde dromen te achterhalen.

Locatie was op De Eemhof in Zeewolde waar Stichting Opkikker de gastheer was. Een lakei heette hen welkom en over de rode loper en een erehaag van vrijwilligers liep het gezin naar binnen. Daar was iets te drinken en een gebakje naar keuze en na het welkomstwoord gingen zij op pad. De reptielen werden bezocht en heel stoer werd een ontzettend grote slang om de nek gedragen. Er werd gebowld en ze werden als echte VIP'S in een limousine rondgereden onder begeleiding van twee motoragenten. Na het lunchbuffet was er een rit op een motor of trike en werd het park op grote hoogte bekeken vanuit een echte helikopter. Ter afsluiting was er een fotoshoot ter herinnering aan deze bijzondere dag. De glimlach op de gezichten waren een lust voor het oog. Na een gezellig samenzijn met live muziek en het diner was er voor de kleinzoon een afscheidscadeau van de vrijwilligers van Stichting Droomdag. Waarmee hij de dag nog eens kan herbeleven.

Binnenkort ontvangen zij een film en foto's van de opnamen die hun vrijwilligers van de dag gemaakt hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden