Foto:

Dienst voor iedereen m.m.v. kinderkoor Melodia

Zoetermeer - Op zondag 26 mei staat er iets bijzonders op het programma in de kerkdienst van het Leger des Heils. Het kinderkoor Melodia komt hun enthousiasme voor zingen en voor God met ons delen. U bent van harte welkom om dit mee te beleven aan de Prismalaan 26 in Zoetermeer. De dienst start om 10.30 uur en staat onder leiding van kapitein Tanja Steging.

Kinderkoor Melodia bestaat uit 21 kinderen en wordt geleid door Hanneke Antoni. Tijdens deze dienst voor iedereen zullen ze 9 liederen zingen. Onder andere 'Ik wil even met U praten, Heer' en 'Knoop de vrede in je oren' staan op het programma. En ook het 'Onze Vader' en de klassieker 'een parel in Gods hand' worden gezongen.

Wat zou het leuk zijn als u ook komt en dit met ons meebeleeft. Na afloop zal er nog ruimte zijn om gezellig een kop koffie of thee te drinken en kennis te maken met de jeugdige sterren en hun leidster.

De slogan voor 2019 van het Leger des Heils is #Jebentnietalleen. Eenzaamheid en de bestrijding daarvan is ook in de gemeente Zoetermeer een punt dat aandacht behoeft.

Aan de Prismalaan 26 wil het Leger des Heils in Zoetermeer daar graag op inspelen en een plek voor ontmoeting aanbieden en de gelegenheid om te ontdekken wie God in je leven kan en wil zijn.

Daarom is er elke zondag om half 11 een kerkdienst die zich kenmerkt door enthousiasme, een duidelijke boodschap over Jezus, delen en beleven. Er is dan tijdens de overdenking een programma voor de kinderen. En we drinken na afloop gezellig wat met elkaar.

Ook in de rest van de week is er ruimte om elkaar te ontmoeten. Zo is de ontmoetingswinkel elke dinsdag, woensdag en donderdag open van 11 tot 2 uur. Daar is voor een kleine prijs goede kleding te krijgen en kan gezellig samen een kop koffie gedronken worden.

Daarnaast is er op dinsdagochtend om 10 uur een crea-ochtend waar telkens weer een andere creatieve activiteit op het programma staat, zoals bloemschikken, kaarten maken, kleuren, mood-bord maken etc.

Op de woensdagochtend is er 'Blij dat ik brei' waar iedereen welkom is om gezellig samen te haken/breien of om dat te leren.

Om 12 uur is er elke woensdag Lunch met aandacht. Een moment om samen te genieten van soep, brood en gezelschap.

We zijn nog op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen en ons team van vrijwilligers wil komen versterken.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met kapitein Tanja Steging 06-51144864

tanja.steging@legerdesheils.nl

Meer berichten