Pinksterbingo Buytenrode

Zoetermeer - Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis.

Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in totaliteit gaan er deze avond gegarandeerd 22 grote prijzen de deur uit.

Wij draaien in totaal 2 x 3 rondes een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij, daarbij ter afsluiting van de avond een superronde.

Aanvang van deze bingo in de mooie buurtruimte is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur opengaat.

Dus woensdagavond 15 mei is het weer zover.

We maken het weer extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Het prijzenpakket is vanwege de aankomende Pinksteren in positieve zin aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere, en handige Pinkster-voorjaarsprijzen te winnen.

Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 8 bingoronde voor € 14,50 inclusief boodschappenronde en 'jackpotronde'

Maar het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen en bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.

BuurtverenigingBuytenrodeis gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer

Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer 079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl

Meer berichten