PvdA & SP organiseren weer het Rode Café en de Politieke Pubquiz!

Zoetermeer - De PvdA en de SP in Zoetermeer organiseren op vrijdag 10 mei samen weer het 'Rode Café'. Het thema: "De toekomst van Europa". Na het inhoudelijke deel van de avond gaan de remmen los en kan iedereen meedoen aan de derde Politieke Pubquiz van Zoetermeer.

Op 23 mei a.s. vinden in Nederland de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. Van alle landelijke partijen die daaraan meedoen, zijn kandidaten uitgenodigd om tijdens het Rode Café met elkaar in debat te gaan over belangrijke Europese thema's, zoals de toekomst van de Europese samenwerking, de vluchtelingenproblematiek en de uitdagingen op het gebied van veiligheid, werk en economie. Uiteraard is er ook ruimte voor het publiek om kritische vragen te stellen aan de debaters.

Na het inhoudelijke gedeelte van de avond barst alweer de derde Politieke Pubquiz van Zoetermeer los! Uiteraard niet alleen met vragen over politiek, maar over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Dit alles gepresenteerd door twee zeer gezellige quizmasters… Er zal een wisseltrofee en een klein prijsje zijn voor de winnaars, maar het gaat natuurlijk om de eeuwige roem en de joviale strijd tussen de teams.

Alle inwoners van Zoetermeer zijn van harte uitgenodigd om het Rode Café bij te wonen en mee te doen aan de discussie, maar natuurlijk ook om daarna gezellig deel te nemen aan de Pubquiz!

Locatie: De Kapelaan, Nicolaasplein 2 (in de Dorpsstraat)

Aanvang Debat: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee)

Aanvang Pubquiz: Deelname aan de pubquiz is gratis. Opgave liefst van te voren
(per team van 2-5 personen of als individu) bij roodcafe@gmail.com

Meer berichten