Come and share your story

Zoetermeer - Love = Love is een bijzonder project voor iedereen. Waarom bijzonder? Het project brengt namelijk LHBTI jongeren en roze volwassenen samen om in een veilige omgeving levenservaringen uit te wisselen. De LHBTI jongeren hebben geen idee dat de roze volwassenen in hun jeugd tegen dezelfde problemen zijn aangelopen. Het Love = Love project bestaat uit twee bijzondere avonden waarin LHBTI jongeren en roze volwassenen samenkomen. Zo kunnen oud en jong elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Immers Love=Love. Je staat er niet alleen voor. Kom jij ook?

Na gezellig samen gegeten te hebben, gaan we op de eerste avond in gesprek met elkaar. Je zult ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn. Op avond twee gaan we creatief schrijven onder begeleiding van ervaringsdeskundige en schrijver Eveline van de Putte (o.a. bekend van Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen en Nieuwe Namen, levensverhalen van transgender ouderen). De schrijfopdrachten zijn inspirerend en ook goed te doen voor mensen die nog nooit geschreven hebben.

Vrijdag 17 mei 2019

Dinsdag 21 mei 2019

Start 18.00 uur

Einde rond 21.30 uur

Forum Café, Stadhuisplein

BIJDRAGE PER AVOND

€ 5,- voor een heerlijke maaltijd

inclusief 1 drankje

TOEGANG

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa van de bibliotheek of online via de site van de bibliotheek. Informatie over love=love kan u ook nalezen op www.forumzoetermeer.nl

Meer berichten