Nieuwe opzet (Zoetermeer) Vooruit on Tour

Zoetermeer - Om te weten wat speelt bij de inwoners van Zoetermeer is Zoetermeer Vooruit al ruim twee jaar elke week 'on Tour' en te vinden op verschillende locaties in de stad. Om inwoners beter de gelegenheid te geven de partij te bezoeken en aan te spreken zijn zij voortaan om de week op dinsdag te vinden in de lunchroom van het Stadhuis-Forum (bibliotheek). De andere week zijn zij op dinsdag te vinden op wisselende locaties in de stad. Zoetermeer Vooruit wil daarbij iedere week de koppeling maken met een actualiteit die in de gemeenteraad speelt.

Op dinsdag 7 mei is de eerste on Tour met deze opzet. Zoetermeer Vooruit is dan van 14:00 tot 15:30 uur te vinden in de wijkpost van Oosterheem (Enjoy - Oosterheemplein 198).

Wijkgericht werken staat in mei op de agenda van de gemeenteraadsvergaderingen. De inwoner krijgt meer invloed op de kwaliteit van leven in de wijk. Wijkgericht werken wordt het eerst ontwikkelt in de wijken Oosterheem en Seghwaert met projecten die de afstand tussen inwoners, gemeente, maatschappelijke partners en bedrijven verkleinen.

Zoetermeer Vooruit wil beter weten wat er speelt in de wijk en waar inwoners zelf behoefte aan hebben voordat er een besluit over wordt genomen in de gemeenteraad. Vandaar dat zij u uitnodigen om met hen in gesprek te gaan.

Dinsdag 14 mei is Zoetermeer Vooruit van 14:00 tot 15:30 uur te vinden in de lunchroom van het Stadhuis-Forum. Het onderwerp is dan Palenstein, een wijk waar veel wordt gesloopt en vernieuwd. Wat doet dat voor de bewoners in de wijk? Hoe ervaren zij dat en waar lopen zij tegenaan?

Dus, heeft u een vraag, heeft u een idee of wilt u komen kennismaken of gewoon een gezellig kletspraatje? Dan kunt u gewoon aanschuiven tijdens Vooruit on Tour. Omdat het anders kan!

De data en locaties van de open-inloop-bijeenkomsten vindt u op de site: https://zoetermeervooruit.nl/events/

Meer berichten