Expositie Salon Beeldende Kunst bij CKC & partners

Zoetermeer - Tijdens de laatste expositie voor de zomer halen we de Parijse Salon uit de 19e eeuw naar het Huis van de Amateurkunst in Zoetermeer! CKC partners presenteert een expositie van eigen hedendaagse beeldende kunst waar allerlei soorten onderwerpen, stijlen en technieken aan bod komen. Alle enthousiaste deelnemers aan de expositie laten hun mooiste werk zien met hoop op de publieksprijs waar bezoekers voor kunnen stemmen. De expositie is t/m 13 juni gratis te bezichtigen bij CKC partners aan de Leidsewallen 80.

Stem tot donderdag 6 juni 17:00 uur op jouw favoriete 2D of 3D kunstwerken van de Salon. De winnaar is het kunstwerk die de meeste stemmen van het publiek krijgt. De winnaar wordt bekend gemaakt op 6 juni tijdens de feestelijke prijsuitreiking.
Gedreven cursisten verzorgen op vrijdag 10 mei om 10.00 uur een gratis rondleiding voor bezoekers. Ontdek de verhalen achter de kunstwerken en krijg alle werken op een bijzondere manier te zien. Aanmelden kan via mvc@ckc-zoetermeer.nl. Ook aan de kleintjes is gedacht: zij kunnen gedurende de hele expositie meedoen aan de Kunstjacht. Haal het Kunstjacht-formulier op bij de receptie en begin met je speurtocht!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden