Vier hoe lief je moeder is in Stadshart Zoetermeer

Zoetermeer, 29 april 2019 - Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Dé dag om te laten zien hoe veel je van je moeder houdt. Stadshart Zoetermeer helpt kinderen hier graag bij met een dag boordevol gezellige en leuke activiteiten.

Tattoos, massageworkshops en een enorm groot hart

Wie de liefde voor zijn of haar moeder wil 'vereeuwigen' kan van 12.00 tot 16.00 uur op het Spazio een airbrush tattoo laten zetten door een professionele tattoo artist. Er kan gekozen worden uit verschillende ontwerpen, ook met glitters. De tattoos verdwijnen uiteindelijk, maar moeders weten weer even dat de liefde van hun kinderen voor altijd is.

Mama kan vast wel wat ontspanning gebruiken. In de Passage kunnen van 12.00 tot 16.00 uur duo workshops rug- nekmassages worden gevolgd. Professionele masseur Edo leert zoon of dochter de fijne kneepjes van het masseren waarbij mama als dankbaar proefkonijn mag optreden. De workshops vinden elk half uur op inloop plaats.

Op het Promenadeplein loopt deze middag een groot rood hart rond. Het hart loopt bijna over van liefde en wil dat graag delen met alle bezoekers. Hij deelt bijvoorbeeld graag knuffels uit en gaat graag met kinderen en hun moeders op de foto.

Kortom: Het Stadshart klopt deze dag speciaal voor moeders en hun kinderen die ze in het zonnetje willen zetten!


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden