Xenos komt terug naar Zoetermeer met compleet vernieuwde winkel

Zoetermeer - De bekende en vooral geliefde winkelketen Xenos keert terug in Zoetermeer en opent op donderdag 9 mei de deuren van een compleet vernieuwde winkel aan de Luxemburglaan 58. Tijdens deze opening lanceert Xenos haar vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken.

Nieuwe uitstraling Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare n betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel want dan staan de zonnige thema's zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende food assortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

Over Xenos Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos vreemd. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker n anders zijn.

Xenosis uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook op www.xenos.nl te verkrijgen zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden