Vijf wandelafstanden bij Floravontuur Wandeltocht

Zoetermeer - Op 25 mei houdt Floravontuur Promotie Zoetermeer in samenwerking met Sportief Wandelgroep Zoetermeer voor de vijftiende keer de Floravontuur Wandeltocht. Met afstanden variërend van 5 tot 40 kilometer is dit gezellige wandelevenement geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Deelnemers uit het hele land lopen de langste route graag als voorbereiding op de Vierdaagse van Nijmegen en de kortere routes zijn uitermate geschikt voor iedereen die graag de prachtige natuur rondom Zoetermeer wil verkennen.

Onlangs zijn alle routes zorgvuldig samengesteld en dit jaar gaan de langste routes richting Delft. Er zijn wandelingen van 5, 10, 15, 25 en 40 kilometer. De 5 kilometer heeft een leuke route die ook geschikt is voor kinderwagens en rolstoelen. De 10 en 15 kilometer zijn ook uitermate geschikt voor Nordic walking. De routes nemen je niet alleen mee door Zoetermeer maar ook door de prachtige natuur rondom onze stad. Een mooie mix van de indrukwekkende architectuur en groene velden! aldus Marjolein Haars van Floravontuur Promotie Zoetermeer. Per afstand zijn er ook verschillende rustpunten waar de wandelaars met wat te eten en drinken bij kunnen komen.

Het startpunt is net als bij de vorige edities SnowWorld Zoetermeer. Inschrijven kan op de dag van de wandeling zelf bij het startbureau. Dit opent om 7.00 uur, het tijdstip dat ook de wandelaars van de twee langste routes kunnen starten. Meer informatie over de starttijden is terug te vinden op de website van Floravontuur Promotie Zoetermeer www.promotiezoetermeer.nl en op www.zoetermeerbruist.nl.

De Floravontuur Wandeltocht komt mede tot stand door Fonds 1818, SnowWorld Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en KWBN.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden