links voorzitter gemini rechts sponsor dhr rf addink van meubel en slaaphuys delft
links voorzitter gemini rechts sponsor dhr rf addink van meubel en slaaphuys delft (Foto: Robert Kruis)

handbalkweekvijver sv gemini gelukkig met 2e hoofdsponsor

In de opmaat naar haar 25 jarig bestaan in 2020 heeft sv Gemini naast Thema Autoschade uit Leidschendam/Stompwijk voor drie jaar met een tweede hoofdsponsor een verbintenis aangegaan: Meubel & Slaaphuys uit Delft. Samen met shirtsponsor Arriba gaat sv Gemini met hen een verwachtingsvolle toekomst in.

Binnen sv Gemini sporten en ontmoeten mensen elkaar en probeert men elkaar te begrijpen en te stimuleren. De diversiteit binnen de vereniging zorgt voor scherpte en voortgang in de ontwikkeling van sv Gemini. Sv Gemini is dan ook enorm trots is dat zij al jarenlang een kweekvijver is voor tophandballers. Vele oud-leden van de vereniging handballen (of hebben gehandbald) op topniveau in Nederland en in het buitenland. Sommigen hebben zelfs het Nederlands dames- en herenteam gehaald.

Sv Gemini hecht belang aan breedtesport in Zoetermeer. Iedereen kan en mag op eigen sterkte de handbalsport beoefenen. Van de ‘D-tjes’ tot de senioren én de heren- en damesrecreanten, het zorgt voor een prettige diversiteit waardoor de vereniging bloeit en waar jonge mensen zich kunnen ontplooien, verantwoordelijkheid leren nemen en daarmee durven ondernemen.

Meubel & Slaaphuys kent de kracht van sv Gemini en heeft zich voor de periode van drie jaar verbonden aan de handbalsport in Zoetermeer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden