40 jaar Massada wordt gevierd in de Boerderij

Zaterdag 15 juni staat Massada, een band met een bijzondere plek in het Nederlandse muziekcircuit, in Cultuurpodium Boerderij.

Oprichter Johnny Manuhutu legde in de 70er jaren de basis van de band die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat. De muziek wordt door de groep zelf als Latin Rock/Percussion Rock betiteld. Door hun spectaculaire optredens op o.a. Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië maakte de band hun live reputatie waar. Massada scoorde een bijzondere nummer 1 hit te weten Sajang E, het enige Maleis/Indonesisch getinte nummer dat in Nederland en o.a. in Duitsland en België ooit de hitladders heeft mogen betreden.

Massada bracht 7 albums uit en onlangs de dubbel cd/dvd “M40years Baronda Live”. Deze laatste werd maart 2018 in het kader van 40 jaar Massada uitgebracht waarop alle grote Massada hits te horen zijn. MASSADA zal middels een aantal concerten op verschillende pop-podia en festivals M40years Baronda live promoten. Het concert in Cultuurpodium Boerderij is op 15 juni om 20:30 uur. De entreeprijs is € 22,25 (incl. servicekosten) en kaarten zijn te bestellen via cultuurpodiumboerderij.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden