Veld 3 van MHC Zoetermeer
Veld 3 van MHC Zoetermeer (Foto: MHC Zoetermeer)

Derde waterveld voor Mixed Hockey Club Zoetermeer

Komende zomer worden alle semi-watervelden op Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) vervangen. Dat zijn de drie groene velden 2, 3 en 5 waarvan de kunstgras matten volledig zijn afgeschreven en versleten.

Bella Overgoor, voorzitter van MHCZ: “Wij zijn ontzettend blij dat we volgend seizoen kunnen beschikken over drie nieuwe kunstgrasvelden. Daarnaast kunnen we met trots melden dat we veld 3 gaan ombouwen van een semi-waterveld naar een vol-waterveld. Vanaf september beschikken we dan over drie vol-watervelden en twee semi-watervelden. Dit betekent een geweldige sportieve impuls voor de hockeysport op onze vereniging.”

Vernieuwing sproei-installatie en dug-outs

Tegelijk met de vervanging van de velden, worden ook de sproei-installaties van veld 2 en 3 vernieuwd. Vanwege de storingsgevoeligheid worden de verzonken sproeikanonnen vervangen door sproeiers op statief. Tot slot nemen we na vele jaren van trouwe dienst afscheid van de nostalgische houten dug-outs langs veld 2 en 3. Deze worden vervangen door ruimere en transparante exemplaren, vergelijkbaar met die langs de andere velden.

Velden klaar voor het nieuwe seizoen

Sinds het voorjaar van 2018 heeft het bestuur voor dit grote project intensief en prettig samengewerkt met de afdeling vastgoed van de gemeente Zoetermeer, die eigenaar is van de velden. De planning is dat de werkzaamheden na afloop van het hockeyseizoen starten, zodat de velden klaar zijn voor aanvang van het nieuwe hockeyseizoen in september. Het nieuwe seizoen en de ingebruikname van de nieuwe velden zal feestelijk worden ingeluid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden