Kinepolis Zoetermeer ondergaat metamorfose voor ultieme filmbeleving

Zoetermeer - Kinepolis Zoetermeer ondergaat metamorfose voor ultieme filmbeleving   Na de meivakantie start een grootschalige verbouwing van Kinepolis Zoetermeer, waarbij in krap twee maanden tijd het gehele interieur wordt vernieuwd en het comfort flink wordt verbeterd. Tijdens de verbouwing is de bioscoop gewoon open.

Met de verbouwing ondergaat Kinepolis Zoetermeer een flinke metamorfose. Het Kinepolis-logo schittert al op de gevel van de twintigjarige bioscoop aan de Oostwaarts. Binnenkort wordt ook het interieur voorzien van de Kinepolis huisstijl. Naast nieuwe toiletten en kantoren zullen ook de foyers en zalen flink onder handen worden genomen. Met nieuwe vloerbedekking, zitmeubels, verlichting, geluidsisolatie en wandbespanning betreed je deze zomer een gloednieuwe bioscoop. De kers op de taart zijn de nieuwe bioscoopstoelen met het ruime zitcomfort waar Kinepolis Nederland bekend om staat. Alle zalen worden van deze topkwaliteit stoelen voorzien.

Extra service
Speciale postermuren maken inzichtelijk welke films er draaien en welke worden verwacht. Tegelijk worden de kassa's vernieuwd en de Automatische Ticket Machine verplaatst. Een ander echt Kinepolis-element is een gloednieuwe, kleurrijke shop met - naast een uitgebreider assortiment - ook een groot popcorn- en nachostation.

Bioscoop blijft open
Na de meivakantie starten de verbouwingswerkzaamheden, die voor de zomer worden afgerond. De bioscoop blijft de hele periode geopend, al is het wel met minder zalen in gebruik. De bezoeker zal hierover zoveel mogelijk worden geïnformeerd in de bioscoop, via social media en op Kinepolis.nl.

Ultieme filmbeleving
Met de verbouwing gaat Kinepolis Zoetermeer een nieuwe fase in. De bioscoop is al een tijd onderdeel van Kinepolis Group en straalt dat na de renovatie ook echt uit. Kinepolis staat voor kwaliteit en wil elke bezoeker de ultieme filmbeleving bieden. Met deze vernieuwing zal de bioscoop stralen als nooit tevoren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden