Huur MINI en steun het goede doel KWF "SamenLoop voor hoop"

Zoetermeer - Ook dit jaar zorgen Blosma Print Sign, Elstar Communicatie en ABS Den Elzen voor de MINI-actie voor het goede doel KWF "SamenLoop voor Hoop". Op 22 en 23 juni gaat deze van start op het festivalterrein bij atletiekvereniging ARV Ilion.

Wat is "Samenloop voor Hoop"

Stap voor stap op weg naar minder kanker. SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.

Huur de MINI

Huur de SamenLoop MINI inclusief logo, daarmee sponsor je SamenLoop voor Hoop Zoetermeer en creëer je naamsbekendheid voor dit geweldige evenement. De volledige opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding! Zakelijk huur je de MINI al voor € 110,- per dag (inclusief logo en vermelding op social), voor een weekend € 225,- en een week (ma. 10.00 uur t/m ma. 10.00 uur) € 395,- incl. btw.

Voor meer informatie kijk op de actie pagina. https://acties.samenloopvoorhoop.nl/samenloopmini

Of stuur een mail als je MINI gelijk wil reserveren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden