Met Kinepolis MEIDEN Avond naar 100% Coco New York

Zoetermeer - Met Kinepolis MEIDEN Avond naar 100% Coco New York   Duimpjes omhoog, want dit ga je liken! Op 21 juni kun jij samen met je vriendinnen als VIP naar de voorpremière van tienerfilm 100% Coco New York tijdens de Kinepolis MEIDEN Avond. Dit tweede deel van de serie van Niki Smit belooft weer een hit te worden en in de bioscoop word je flink in de watten gelegd.

Je ziet niet alleen als eerste deze heerlijke film, je kunt ook als een echte ster shinen op de roze loper! In de bioscoop krijg je een welkomstdrankje en een snack, zijn er stands met beauty- en lifestyleproducten en ga je naar huis met een fancy goodiebag. Deze derde editie van de Kinepolis MEIDEN Avond, die de bioscoop organiseert in samenwerking met MEIDEN magazine, mag je niet missen! Tickets scoor je hier!

Va van vooming vakantieplannen
Nola Kemper, Valentijn Avé en Merel de Zwart schitteren opnieuw op het witte doek in deze tweede film van regisseur Tessa Schram. In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten vertellen over hun jaloersmakende vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder op een regenachtig Waddeneiland. Wat ze nog niet weet, is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

Praktische info:

Wat: Kinepolis MEIDEN Avond: 100% Coco New York Wanneer: vrijdag 21 juni Aanvangstijd(en): 18:30 uur Start Film: 19:15 uur Speelduur: nnb Ticketprijs: € 10,50 Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer Meer info: https://kinepolis.nl/films/meiden-avond-100-coco-new-york
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden