Avengers marathon

Zoetermeer - Kinepolis pakt nog één keer groots uit voor Avengers   Op 24 april komt dé film uit waar alle superheldenfans op wachten: Avengers Endgame. Deze epische slotfilm belooft alle voorgaande Marvel-films te overtreffen. Kinepolis zet alles in het werk om jou de ultieme Avengers-ervaring te bezorgen. Een nachtvoorstelling, marathon en een waanzinnige winactie; niets is de bioscoopketen te gek.

Speciale nachtvoorstelling
Kun je niet wachten om je Marvel-helden te zien schitteren op het witte doek? Koop dan nu je tickets voor de speciale nachtvoorstelling in Kinepolis Almere, Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, en Jaarbeurs Utrecht! In de nacht van 23 op 24 april beleef jij dan als eerste de ontknoping van het Marvel Universe in het beste beeld en geluid dat je van Kinepolis gewend bent!

Ultiem genieten met Laser ULTRA
In Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht en Jaarbeurs Utrecht tel je met gemak de zweetdruppeltjes en grijze haren van je helden met de spectaculaire bioscooptechnologie Laser ULTRA. Door de ultieme combinatie van 4k laserprojectie en Dolby Atmos geluid waan je je midden in de strijd.

Win een superhelden-arrangement in Disneyland Parijs
Speciaal voor alle Marvel superheldenfans heeft Kinepolis een heel bijzonder uitstapje in petto. Met je filmticket voor Avengers Endgame, die vanaf 24 april bij Kinepolis te zien is, maak je namelijk kans op een superhelden-arrangement bij Disneyland Parijs. Exclusief bij Kinepolis! Meedoen kan via de speciale actiepagina www.kinepolis.nl/avengerswinactie.

Avengers Marathon
Ben je even vergeten hoe de vorige film ook alweer afliep? Of wil je optimaal opgaan in het Marvel Universe? Kom dan op 23, 24, 27 of 28 april naar de Kinepolis Avengers Marathon. Eerst (her)ontdek je Thanos' missie om alle infinity stones te bemachtigen in Avengers Infinity War. Daarna maken we ons op voor de ontknoping van de saga tussen Thanos en de Avengers in Avengers Endgame. Zes uur kijkplezier en -spektakel gegarandeerd!

Over Avengers: Endgame
Kinepolis organiseert bovenstaande activiteiten ter gelegenheid van de slotfilm Avengers: Endgame van regisseurs Anthony en Joe Russo die vanaf 24 april in de Kinepolis bioscopen te zien is. Na de gruweldaad van Thanos in Avengers: Infinity War bundelen de overgebleven Avengers en Guardians of the Galaxy hun krachten met Captain Marvel om het tij te keren en het universum te redden. Dat wil je niet missen, kijk je ogen uit bij Kinepolis en koop snel je tickets!

Praktische info:

Wat: Avengers: Endgame bij Kinepolis Wanneer: Vanaf 24 april te zien Speciale nachtvoorstelling van 23 op 24 april: Kinepolis Almere, Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp en Jaarbeurs Utrecht. Marathon op 23 april: Kinepolis Almere, Breda, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht Marathon op 24 april: Kinepolis Breda Marathon op 27 april: Kinepolis Almere Marathon op 28 april: Kinepolis Almere, Breda, den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede (Kinepolis én Cineast), Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer, Rotterdam (Cinerama)


 

Meer berichten