Moederdag winkelcentrum Rokkeveen

Zoetermeer - Dit jaar bestaat winkelcentrum Rokkeveen 25 jaar en dat wordt gevierd met een jaar vol feestelijke activiteiten in het winkelcentrum.

Vanaf 30 maart staat er een oude "doos" op het midden plein in het winkelcentrum. Iedereen mag zijn of haar mooie, leuke, ludieke oude foto's van de afgelopen 25 jaar m.b.t. het winkelcentrum in leveren. Mailen kan natuurlijk ook.

Er zijn al diverse reacties binnen! Afhankelijk van de inzendingen wordt hier wellicht een mooie Jubileum collega van gemaakt. De 25 mooiste of leukste inzendingen ontvangen op zaterdag 11 mei, tijdens de Moederdag activiteit een bos bloemen.

Zaterdag 11 mei tussen 12.00 en 16.00 uur, Maak een te gekke foto voor Moederdag!

Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, heeft het winkelend publiek de kans om een uniek Moederdagcadeau te laten maken in Rokkeveen. Men kan gratis gebruik maken van de actie om een grappige of lieve foto te maken voor de allerliefste moeder of oma. Er liggen allerlei accessoires in een verkleedkist bij de booth om die te gekke foto te laten maken. Samen mag natuurlijk ook!

Men neemt plaats in het hokje, drukt op de knop en er wordt een strip met 3 foto's gemaakt. Leuk voor in een lijstje of om op het Moederdag cadeautje te plakken dat u koopt in het winkelcentrum. Want natuurlijk hebben de winkeliers van Rokkeveen genoeg in huis voor Moederdag.

U komt toch ook een mooie foto laten maken in de fotobooth in het centrum?! We zien u graag!

Voor meer informatie kijkt u op: www.winkelcentrumrokkeveen.nl

Meer berichten