Teckeldag in Dorpsstraat

Zoetermeer - Op zaterdag 4 mei zal door 't Dierenparadijs voor de 6ekeer de Nederlandse Dag van de Teckel in Zoetermeer worden georganiseerd.

Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot een spraakmakende, jaarlijkse bijeenkomst van teckels en teckelliefhebbers uit binnen en buitenland.
Vorig jaar mochten wij ruim 500 teckels verwelkomen afkomstig uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Oostenrijk.

Dit evenement staat geheel in het teken van de teckel. Er zijn verschillende activiteiten voor de teckels zelf en hun baasjes. Zoals een teckelbraderie, workshops en demonstraties, teckelspeelplaats, proeverijen en een plein met activiteiten voor de kinderen.

Verschillende onderdelen van ons evenement zoals het grootste teckeldiner en eerste teckelhuwelijk van Nederland konden rekenen op grote aandacht in verschillende media.

Dit jaar willen wij om 14.00 uur het wereldrecord 'Grootste Teckelgroepsfoto' neerzetten bij het openluchttheather aan de overkant van het CKC aan de Osylaan, achter de Dorpsstraat.

Na de record poging zullen wij met een groot deel van alle teckels een wandeling in de omgeving van de Dorpsstraat gaan maken.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd rechtstreeks contact met mij opnemen via 0618335691.

Meer informatie over het evenement kunt u vinden op: https://www.facebook.com/Nederlandsedagvandeteckel/

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden