Bekende Zoetermeerder doet mee aan Alpe d'HuZes

Zoetermeer - Anton Bood, bekend als voormalig buurtbeheerder of met zijn jam acties voor Thaise weeskinderen, hij heeft vorig jaar voor de fun twee keer de Alpe d'Huez op gefietst, dit jaar wil hij dat anders doen, namelijk voor het goede doel.
Met heel veel anderen ga ik die berg op, mijn startnummer is 6270, op donderdag 6 juni 2019, is de geplande fietstocht, ook wel Alpe d'HuZes genoemd.
En nee, hij wil het geen zes keer, gewoon 1 keer lijkt hem wel voldoende, want het is ook best pittig om die 1860 meter fietsend te beklimmen, het zijn 21 bochten en het gaat alleen maar omhoog.            
Zijn motivatie haalt hij uit zijn werk als vrijwilliger in het Zoetermeerse Hospice waar hij al ruim drie jaar actief is, en daarom regelmatig wordt geconfronteerd met bewoners die sterven door kanker.
Het geld wat hij wil ophalen zal men onder andere gaan besteden aan nog meer onderzoek, hopelijk om in de toekomst het aantal patiënten, aan kanker, te verminderen.            
Daarom wil hij iedereen vragen om hem te steunen, vanuit de gedachte dat iedere euro er 1 is, hoopt hij op hulp om zijn streefbedrag van € 2500 bij elkaar te krijgen.            
Dat kan op twee manieren, via de site op opgevenisgeenoptie.nl als je daarna op Donate klikt en als je dan bij vind deelnemer mijn naam Anton Bood in vult kun je dan een donatie doen.  
Het ook via een normale giro overschrijving naar:NL34INGB0003569396 t.n.v. A.Bood Zoetermeer o.v.v. Alpe d'Huzes.  
Het mag duidelijk zijn dat ik meer dan dankbaar ben voor iedere support, mij rest de nodige trainings kilometers en effe de Alpe d'Huez beklimmen.  
En natuurlijk opgevenisgeenoptie!!                

         
 

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden