Tweede Paasdag winkelen in Stadshart Zoetermeer

Zoetermeer - Tweede Paasdag is de uitgelezen dag om gezellig te gaan winkelen in Stadshart Zoetermeer. De winkels zijn die dag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Bijzonder aanbod

Met grote namen als Primark, Rituals, Esprit en MediaMarkt maar ook meer bijzondere, minder breed vertegenwoordigde winkels als TK Maxx, MSCH Copenhagen en lokale boetiekjes is er genoeg aanbod. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lente-outfit, een lekker luchtje of crèmepje voor jezelf of een ander of graag op zoek gaat naar koopjes; je zult zeker slagen. Na al dat shoppen is er bovendien genoeg keuze uit leuke koffietentjes, lunchplekken of zoete lekkernijen om de dag compleet te maken. Bezoekers van het Stadshart parkeren, zoals altijd, twee uur gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stadshart Zoetermeer, via 079-3435053 of  info@stadshart.nl 

Stadshart Zoetermeer

Met meer dan 200 winkels en horecagelegenheden, een bioscoop en een Stadstheater is het sfeervolle Stadshart het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken. De aanwezigheid van bekende retailers als Media Markt, Primark, HM, HEMA, Mango, TK Maxx, AH-XL en Rituals, in combinatie met kleine speciaalzaken creëert een complete shopervaring. De diverse evenementen, zoals het Fashion Festival, Halloween en het kinderentertainment elke tweede zondag van de maand maken van het Stadshart een levendig centrum. Door de centrale locatie, met op loopafstand verschillende openbaar vervoerverbindingen en voldoende parkeergelegenheid, is het Stadshart voor iedereen eenvoudig toegankelijk.

Stadshart Zoetermeer is te volgen op www.stadshart.nl en via www.facebook.com/StadshartZmeer  


 

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden