Met Kinepolis naar Disneyland Paris voor Marvel Superhelden Seizoen

Zoetermeer - Met Kinepolis naar Disneyland Paris voor Marvel Superhelden Seizoen   Speciaal voor alle Marvel superheldenfans heeft Kinepolis een heel bijzonder uitstapje in petto. Met je filmticket voor Avengers: Endgame, de legendarische Marvelfilm die vanaf 24 april bij Kinepolis te zien is, maak je namelijk kans op een superhelden-arrangement bij Disneyland Paris. Exclusief bij Kinepolis!

In samenwerking met Walt Disney Studio's stuurt Kinepolis je deze lente naar Disneyland Paris om het Marvel Superhelden Seizoen te beleven. Tot en met 16 juni duik je daar in de Marvel-avonturen, zie je Spider-Man in actie, ga je op de foto met Captain America en doe je mee met tientallen heldhaftige activiteiten. Het ultieme uitje om Marvel's helden echt te leren kennen en samen het universum te redden!

Super winactie
Het Superhelden-arrangement bestaat uit een kamer voor maximaal 4 personen in een Disney Hotel, twee nachten inclusief ontbijt en drie dagen toegang tot beide parken. Dat wil je niet missen! Meedoen kan via de speciale actiepagina www.kinepolis.nl/avengerswinactie.

Epische slotfilm
Kinepolis organiseert de winactie ter gelegenheid van de slotfilm Avengers: Endgame van regisseurs Anthony en Joe Russo die vanaf 24 april in de Kinepolis bioscopen te zien is. Na de gruweldaad van Thanos in Avengers: Infinity War bundelen de overgebleven Avengers en Guardians of the Galaxy hun krachten met Captain Marvel om het tij te keren en het universum te redden. Zet de film nu al op je Kinepolis Watchlist, dan zie jij straks als eerste je favoriete helden in het beste beeld en geluid dat je van Kinepolis gewend bent!

Meer berichten