Schermtijd of buitenspelen?

Zoetermeer Vroeger speelden kinderen vaker buiten dan nu. Maar ja, toen bestond Netflix nog niet en waren er ook nog geen tablets en smartphones. Hoe vinden gezinnen tegenwoordig de balans tussen tijd voor (social)media en tijd voor andere activiteiten? Hoeveel tijd brengt jouw kind door achter een scherm? Hoe krijgen andere ouders het voor elkaar om hun kind vaker buiten te laten spelen? Telt huiswerk maken op de computer ook mee als schermtijd?

Op woensdagmiddag 10 april vindt er bij Speelboerderij Het Buitenbeest een gespreks- en ontmoetingsbijeenkomst plaats rondom het thema schermtijd en buitenspelen. Onder leiding van een vrijwillige gespreksleider van Opvoeden Samen Aanpakken kunnen ouders/opvoeders hun ervaringen en verhalen met elkaar delen.

De bijeenkomst op woensdagmiddag 10 april is van 14.30 uur tot 15.30 uur bij Speelboerderij Het Buitenbeest, Belvédèrebos 270. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen Speelboerderij Het Buitenbeest, het Meerpunt en Stichting Piëzo.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, projectleider Opvoeden Samen Aanpakken, wendy@stichtingpiezo.nl, 06-80055583.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden