Vermissing poes Izzi uit Noordhove

Zoetermeer - De poes Izzi is vermist sinds 09-01-2019 uit Zoetermeer Noordhove.

Bleef altijd in en om het huis. Kwam dagelijks buiten en bleef nooit lang weg van huis. Ze mauwde bij de voordeur om naar binnen te mogen, dit was rond haar etenstijd 20.30 u. Ik deed de voordeur open en heb haar niet meer gezien. Izzi is nooit langer dan een half uurtje van huis en meldt zichzelf regelmatig.

Mogelijk is zij ergens van geschrokken, gevlucht en hierna gedesoriënteerd geraakt. 

Izzi staat aangemeld bij Amivedi, where is my angel cats, mijn huisdier is zoek, op diverse FB paginas en 2 buurtapps. Ze is gesteriliseerd en gechipt. Deze chip staat goed geregistreerd en geeft een melding vermist als deze wordt uitgelezen.

Echter zijn wij afhankelijk van zichtmeldingen die mensen doorgeven, het liefst voorzien van een foto. Deze kan gestuurd worden naar 0623333695.

Omschrijving uiterlijk Izzi; Cypers bruin/zwart/grijs, kleine bruine roestvlekjes op rug en 1 op rechter schouder, slank postuur, wat klein voor haar leeftijd, klein kopje, M op voorhoofd, 1 duidelijke zwarte streep naast ogen, daaronder een vage streep. Spits snoetje, haar snoet heeft wat wit, amandelvormige puntige ogen, eyeliner rond ogen en neusje, kleur ogen geel/groen met beetje blauw, lichte taupe kleurige voorpoten met zwarte strepen en ringen, wat grotere oren, strepen en stippen op haar zijkanten.

Mocht u haar zien, graag rustig benaderen.

Mijn zoontje van 5 en ik hopen haar snel weer thuis te hebben.    

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden