Op jacht naar de schat met Casper & Emma tijdens Kinepolis Kleuterbios op 19 mei

Zoetermeer - Honderden kinderen genoten vanmorgen in zestien Kinepolis bioscopen van de speciale Kinepolis Kleuterbios rondom Masha en de Beer 2. Dit concept - waarbij extra rekening wordt gehouden met de jongste filmliefhebbers - is zo'n succes, dat de volgende editie alweer in de agenda staat.

Op zondag 19 mei geniet je samen met je peuter en/of kleuter van het nieuwste avontuur van Casper Emma: Op jacht naar de schat. Het zaallicht blijft gedimd aan en het geluid van de film staat iets zachter dan normaal. Welkom bij de Kinepolis Kleuterbios!

Kleuterbios-concept is een succes
Alle peuters en kleuters worden bij de Kleuterbios verwelkomd met een bekertje limonade en een klein snackje. Ze kunnen tijdens de inloop nog even spelen of aan de slag met kleurplaten van Casper Emma. Daarna gaan ze samen met alle papa's, mama's, opa's of oma's de zaal in om op groot scherm te genieten van de film. Halverwege is er een korte pauze en na de film krijgen alle jonge bezoekers een filmdiploma.

Ideaal uitje
De Kinepolis Kleuterbios betekent qualitytime voor jullie samen én voor jezelf, want tijdens de film kan je zelf ook even lekker onderuit zakken in een comfortabele bioscoopstoel. En niemand kijkt er raar van op als je kind lekker aan de wandel gaat: bij de Kleuterbios hoort dat er allemaal bij! Tickets voor de Kleuterbios Casper Emma op jacht naar de schat op zondag 19 mei zijn nu verkrijgbaar; bestel ze hier!

Gloednieuw filmavontuur
In Casper Emma op jacht naar de schat is het is zomer als de beste vriendjes Casper en Emma samen de vakantie doorbrengen in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Dat is het begin van een grote schattenjacht die eindigt met een grote verrassing en een belangrijke les: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Praktische info

Wat: Kleuterbios: Casper Emma op jacht naar de schat Wanneer: zondag 19 mei Aanvangstijd(en): 10:00 uur Start Film: 10:30 uur Speelduur: 74 min Ticketprijs: € 8,00 Te beleven in Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer, Cineast en Cinerama. Meer info
Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden