Demodag bij Bouwhof

ZOETERMEER Op zaterdag 6 april 2019 organiseert Bouwhof een demodag. De winkel is, zoals altijd op zaterdag, geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Van 10:00 tot 16:00 uur zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen en geven verschillende leveranciers demonstraties, uitleg en advies. Bouwhof zorgt voor een hapje.

Klanten van Bouwhof maken kans om plaats te nemen in een Lamborghini Aventador S voor een ritje door Zoetermeer. Er zijn verschillende leveranciers aanwezig die bezoekers informeren en adviseren over hun producten en noviteiten.
Zowel volwassenen als kinderen hoeven zich niet te vervelen. Via de website van Bouwhof kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor kleuradvies, de Zoetermeerse Modelbouwclub is aanwezig om iedereen kennis te laten maken met de wereld van modelbouw en er kan worden deelgenomen aan een workshop laminaat leggen. Kinderen kunnen meedoen met een workshop tas versieren en ook staan er een klimtoren en een springkussen klaar. Meer informatie over de demodag is te vinden op www.bouwhof.com/demodag.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden