Jan Lenoir aan het werk
Jan Lenoir aan het werk (Foto: Joke Meijer)

Gastkunstenaar Jan Lenoir op 6 april bij Ateliers99a

Tijdens de open dag bij Ateliers99a op zaterdag 6 april, zal beeldend kunstenaar Jan Lenoir een overzicht tonen uit zijn pentekeningen. Daarbij treft u naast nieuwe fantasietekeningen ook portretten en illustraties aan. Tevens zijn deze middag de ateliers van vijf kunstenaars open voor publiek. U bent van harte welkom van 13-17 uur.

In het hart van de Dorpsstraat bevindt zich Ateliers99a. Een kunstenaarscollectief van zes kunstenaars. Op de eerste zaterdag van de even maanden zijn de ateliers geopend voor publiek. U kunt op 6 april van 13-17 uur de ateliers bezoeken en een overzicht bekijken van pentekeningen van beeldend kunstenaar Jan Lenoir. De keuze uit zijn werk bestaat uit zowel nieuw als ouder werk.

U bent deze middag welkom in de ateliers van Debora Makkus, Marja Milo, Joke Meijer en Natalie Vinke/Rob de Graaf. Bij de ateliers zijn regelmatig workshops, tekenen of batikken op aanvraag, schilder- en tekenlessen of een complete cursus portretschilderen te volgen. Er is unieke kunst te koop in de ateliers. Ateliers99a bevindt zich achter lunchcafé de Zoetelaar, links voorbij het terras met de lange traptreden. Daar is de zij ingang met de blauwe deur. Het pand is rolstoeltoegankelijk.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden